Een kleurige winter met de AW23 collectie van Louder Kidswear!

Een kleurige winter met de AW23 collectie van Louder Kidswear!

De nieuwe collectie Louder Kidswear is ook dit seizoen weer heerlijk comfortabel en kleurrijk. Van neon oranje tot steel blue en van paars tot neonroze, met deze collectie ga je een kleurige winter tegemoet!
Ook deze collectie is er gekozen voor een aantal speelse all-over prints. Perfect voor kinderen die houden van kleur.

Vrolijke jurkjes
De meidencollectie is zoals elk seizoen ontzettend vrolijk. De roze en paars tinten voeren de boventoon. Bloemetjes, streepjes, regenbogen en hartjes zorgen voor een vrolijk geheel.
Ook is er een deel van de collectie met groen en blauw tinten. Deze kleuren combineren leuk met de jongenscollectie.
Dit seizoen is er zoals vanouds weer heel veel keuze in jurkjes. Nieuw dit seizoen is een fijn sportief pak, bestaande uit een sweatpants en sweater in het zwart met neonroze accenten. Maar er zijn ook leuke shirtjes en rokjes te vinden in de collectie.

Een stoere jongenscollectie
De jongenscollectie is vooral stoer. Er zijn unikleurige items, maar ook de populaire colorblock sweaters zijn weer te vinden in deze collectie. In de jongenscollectie voeren de kleuren zwart, steel blue en lake green de boventoon, met enkele neon oranje accenten. En een stoere wolf is dit jaar te vinden als opdruk!

Mixen, matchen en twinnen
Wil je combineren, dan zit je met de collectie van Louder Kidswear elk seizoen goed. In de meidencollectie zijn er ontzettend veel combinaties te maken. Maar je kunt ook heerlijk twinnen met je broer of zus. Binnen de meidencollectie komen printjes en kleuren terug in verschillende modellen, maar ook jongens en meiden kunnen matchen, omdat enkele kleuren een overlap hebben.

Verkoopinformatie
De Louder collectie is vanaf 08-09-2023 exclusief verkrijgbaar via Mini & More kinderkleding outlet.
De prijzen variëren tussen € 8,95 voor de leggings tot maximaal € 25,95 voor een sweater.
Bekijk en shop de collectie via www.miniandmore.nl

Over Louder Kidswear
Sinds 2021 brengt Louder Kidswear elk seizoen een collectie die vrolijk, kleurrijk, comfortabel én betaalbaar is. Met dit merk hebben wij een mooie aanvulling op ons outletaanbod, voor een prijs die vergelijkbaar is met een outletprijs.
De meeste items zijn gemaakt van 95% katoen en 5% elastaan.

Meer informatie via www.miniandmore.nl of info@louderkidswear.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *