Draag je geliefde altijd dichtbij met het meest persoonlijke sieraad

Hoe fijn zou het zijn als je een dierbare herinnering tastbaar kunt maken en met je mee kunt dragen? Dat is mogelijk met deze unieke collectie van KAYA Sieraden. Met een vingerafdruksieraad kun je de tastbare herinnering aan je dierbaren dichtbij houden. Dit prachtige sieraad straalt kracht, hoop en liefde uit en is het perfecte cadeau voor jezelf of voor iemand anders.

Wil jij een ring met de vingerafdruk van je overleden oma of een vingerafdruk sieraad van je geliefde? Dan zijn de persoonlijke vingerafdruk sieraden van KAYA een perfecte match. Een one of a kind sieraad om voor altijd te koesteren.

Ontdek jouw ideale sieraad
Kies voor de ketting met vingerafdruk om de herinnering dichtbij je hart te dragen en met trots te laten zien aan anderen. Wil je dit persoonlijke aandenken op een andere manier laten verwerken in een sieraad? Dan is een armband of een ring ook een mogelijkheid. Speciaal voor heren is er een leren armband met een vingerafdruk op de sluiting, een stoer cadeau voor een vriend of partner. Wil je een uniek sieraad ontwerpen voor jullie samen? Kies er dan voor om van twee vingerafdrukken één symbool te maken, zoals in de vorm van een hart. Een krachtig signaal voor op een ring of hanger als bezegeling voor jullie onvoorwaardelijke liefde voor elkaar. Draag de ring met vingerafdruk samen met je geliefde of met de vingerafdrukken van je vader en moeder, zodat je jouw ouders voor altijd bij je draagt.

Maak je sieraad nóg persoonlijker
Kan het nóg persoonlijker? Jazeker! Dit kan door je sieraad te laten graveren met een letter, naam of datum. Heb je nog een briefje van een overleden dierbare? Dan maakt een handgeschreven gravering het sieraad bijzonder. KAYA Sieraden graveert de tekst met liefde en aandacht op het door jouw gekozen sieraad. Hierdoor ontstaat er een nóg persoonlijker sieraad. Een perfect cadeau voor jezelf of iemand die je een warm hart toedraagt. Om het cadeau helemaal af te maken zijn er verschillende losse bedeltjes beschikbaar om aan je vingerafdruksieraad te hangen. Van hartjes en parels tot een stamboom, er is een uitgebreid assortiment om uit te kiezen.

Over KAYA sieraden
Bij KAYA Sieraden gaat het om dat ene speciale moment. Die ene herinnering die je voor altijd wilt vastleggen en met je mee wilt dragen. Daarom biedt KAYA een ruim assortiment gepersonaliseerde sieraden, zodat je altijd een uniek sieraad vindt dat bij jou past. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor Moederdag of een tastbare herinnering aan een overleden dierbare, bij KAYA wordt er met liefde en zorg aan jouw sieraad gewerkt. Door de aankoop maak je overigens niet alleen jezelf, een vriendin of familielid blij. Een deel van de opbrengst gaat namelijk naar project Eduki in Gambia, waar kinderen de kans krijgen om naar school te gaan. Bekijk de collectie op www.kayasieraden.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *