Directeurswissel bij OVSoftware B.V.


Mark Wolffenbuttel (40) is per 1 april 2021 de nieuwe directeur van OVSoftware B.V.
Hij volgt Leo Stelloo (50) op die na 18 jaar het directeurschap verruilt voor een bredere rol binnen de OVSoftware groep.

Wolffenbuttel komt van Info Support, waar hij de afgelopen jaren Unit Manager Healthcare and Insurance Industry was. Voor Wolffenbuttel is de overstap naar OVSoftware een bewuste. “OVSoftware bevindt zich in een interessante fase en ik zie hier een prachtige uitdaging om met het bedrijf de volgende stap te zetten, zegt Wolffenbuttel. “Ik ga op korte termijn met zoveel mogelijk medewerkers spreken over hun persoonlijke ambities en natuurlijk kennismaken met de mooie klanten die OVSoftware vandaag de dag al succesvol bedient.”

Zijn ambities? Samen realistische successen behalen. “Dit vertaalt zich naar verschillende aspecten als het aantrekken van nieuwe klanten, een maatschappelijke gave opdracht naar productie brengen, innovatie brengen met high performing teams en een gezonde scherpte op de cijfers”, aldus de nieuwe directeur.

Wolffenbuttel volgt Leo Stelloo (50) op, die na 18 jaar directeurschap een andere rol gaat vervullen binnen de OVSoftware Groep. “De ICT-industrie ontwikkelt zich snel, internet en de mobiele telefoontjes stonden in 2002 toen ik hier begon, nog in de kinderschoenen”, zegt Stelloo. “We zijn samen meegereisd met de ontwikkelingen in de industrie en gegroeid in het aantal mensen en omzet. Daarbij hebben we zonder onze kern van hardcore softwareontwikkeling te verwaarlozen, toch een positie op weten te bouwen in de online dienstverlening.”

De komende jaren gaat Stelloo zich voor de OVSoftware Groep vooral bezighouden met innovatie, nieuwe ideeën, en ondernemen. “Ik kijk terug op een prachtige tijd en heb het volste vertrouwen in mijn opvolger Mark Wolffenbuttel. Hij is de ideale persoon om OVSoftware B.V. ook de komende jaren succesvol te laten zijn.”

Meer weten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *