De Zussies boek, lied en video release

PERSBERICHT  
 
 De Zussies spelen hoofdrol in eigen kinderboekenreeks met bijbehorende muziek.  
 
Ken jij Nini en Joy al? Deze vrolijke, avontuurlijke en soms ondeugende zusjes – beter bekend als ‘De Zussies’ – maken samen de leukste avonturen mee. De Zussies spelen het liefst samen en houden allebei veel van muziek en lezen. Vind jij dat ook leuk?  
 
Zij vertellen je graag meer over hun avonturen, maar vinden het vooral leuk om jou mee te nemen. Ben je er klaar voor?  
 
Song & Videoclip release 
 
Op20& 21 maart zullen Nini en Joy een lied en een hele speciale videoclip uitbrengen, waarin zij zichzelf van hun leukste kant laten zien! Het bijbehorende nummer heet ‘Mijn zus is de beste’ en wordt gezongen door Rómeycia Valentijn, die je misschien wel kent van de Grote Slijmfilm.   
 
Mijn zus is de beste gaat over zussen, die soms uit de buik van dezelfde mama komen en soms ook niet. Je zus zit in je hart en kan ook je hartsvriendin zijn of je buurmeisje, die altijd samen naar de speeltuin wil.  
 
In de videoclip wordt zusterliefde uitgebeeld in de breedste zin van het woord. Zussen lachen samen, maar maken soms ook wel eens ruzie. Ze dansen en zingen samen en doen samen gek, maar soms kunnen ze elkaar ook plagen. Uiteindelijk is de boodschap dat zusterliefde voor altijd is. Soms speelt je zus de baas, bijvoorbeeld tijdens een spelletje en dat is natuurlijk niet leuk, maar samen spelen is altijd leuker dan alleen.  
 
Het nummer is vanaf 20 maart om 00.00 op alle streamingsplatformen te beluisteren.  
 
 
 
 
Boek release 
 
De Zussies en het Bubbelavontuur 
 
Nini en Joy lezen allebei ontzettend graag. Zij houden van verhalen over prinsessen, avonturen en 
 
fantasieverhalen, vooral wanneer mama het voorleest. Ze vinden boeken zo leuk en spannend, dat ze op een eigen avontuur zijn gegaan. Nini en Joy gaan samen op het Bubbelavontuur. Wat denk jij dat er gaat gebeuren? 
 
Op 7 mei is het kinderboek officieel te koop, maar vanaf 25 maart kun je het boek alvast pre-orderen op www.dezussies.nl,.  
 
Meer informatie over De Zussies 
 
 
 
 
 
________________________________________________________ 
 
Noot aan de redactie: 
 
Voor meer informatie, interviewaanvragen, foto’s en video’s kunt u contact opnemen met Michael Osei | Via e-mail:info@unitpathsagency.nl of telefonisch via nummer: 0613219249 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *