Christine de Vogel presenteert unieke sieraden geïnspireerd door de natuur

Ontdek de wereld van sieraadontwerpster Christine de Vogel, die haar passie voor de natuur omzet in prachtige sieraden. De handgemaakte juweeltjes zijn niet alleen een lust voor het oog, ze zijn ook duurzaam én persoonlijk. Met haar creativiteit en liefde voor het vak creëert Christine stuk voor stuk unieke sieraden die bijdragen aan jouw persoonlijke stijl. Altijd met een scherp oog voor detail, kwaliteit en de natuur als oneindige inspiratiebron.

Dit voorjaar brengt Christine de Vogel haar sieradencollectie tot leven met twee prachtige collecties. Met de Daisy & Dahlia sieraden en de Oorvlindertjes Collectie creëert deze goudsmid hét ultieme lentegevoel met een eigen touch.

Daisy & Dahlia Collectie
De Daisy & Dahlia Collectie bestaat uit een verzameling sieraden gemaakt van massief 14-karaats goud. De fijne oorbellen en kettingen zijn verrijkt met gedetailleerde bloemen. Met Madeliefjes in je oren en een Dahlia ketting om je hals geef je jouw outfit een elegante en subtiele sprankeling. De stijlvolle serie is geïnspireerd op de ‘Flowering’ waarmee Christine finalist werd bij de Saul Bell Design Awards in 2019. De collectie is uniek omdat de sieraden in een beperkte oplage worden gemaakt en je ze kunt personaliseren. Zo is het mogelijk om een ander steentje in het hart van de bloem te laten zetten. Denk aan een andere edelsteen, een geboortesteen of een diamant uit je eigen erfstuk dat al jaren in de kast ligt. De sieraden uit deze collectie worden pas gemaakt op moment van bestelling, wat zorgt voor een duurzamere manier van werken.

Oorvlindertjes Collectie
Vanuit het duurzaamheidperspectief heeft Christine de Oorvlindertjes Collectie bedacht. Bij deze oorbellen begin je bij de basis, dat is de fijne gouden oorvlinder. Hierop kun je vervolgens diverse soorten edelstenen bevestigen. Hierdoor is het mogelijk de oorbellen aan te passen aan je outfit en een andere look te creëren. Zo koop je niet telkens een nieuw paar oorbellen, maar vervang je enkel de steen voor een andere uitstraling. Er zijn verschillende edelstenen om uit te kiezen, met hun eigen kracht en kleur. Kies voor frisse kleuren zoals het geel van Citrien of het lichtgroen van Prasioliet. Of ga voor een glad geslepen Zonnesteen aan kettinkje, zodat je de oorbellen iets langer draagt. Boven een blouse of luchtige zomerjurk komen de vlinders perfect tot hun recht en ben je klaar om te flaneren over de boulevard. Ga je liever op chique? Dan kun je de vlinders tot leven laten komen door ze te combineren met glad geslepen Labradoriet druppels of stijlvolle zoetwaterparels. Met de oorbellen bepaal jij zelf je favoriete stenen om een set samen te stellen die perfect bij jou past.

Over Christine de Vogel
Christine de Vogel is een ontwerpster die haar inspiratie haalt uit de natuur. Haar liefde voor bloemen en planten komt niet alleen tot uiting in de prachtige sieraden, maar ook in haar kunstwerken. De exclusieve sieraden en kunstfotografie worden met de hand gemaakt in haar atelier in Rotterdam. Voor het perfecte juweel of eyecatcher in je interieur ben je bij Christine aan het juiste adres. Elk stuk is uniek en draagt bij aan de persoonlijke stijl van de klant. Bekijk de collecties op www.christinedevogel.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *