BRK|YOURSILENCE

Pesten, het is een woord dat door vele niet begrepen wordt. De nadelige gevolgen worden weggeveegd. Pesten wordt niet alleen gedaan tegenover het slachtoffer maar ook de familie en vrienden met wie de slachtoffer optrekt.

Pesters vegen de kleurrijke binnen wereld van slachtoffers weg en zorgen in ruil daarvoor voor een donker, grimmige en ontmantelde binnen wereld. De zelfontwikkeling en toekomst van kinderen lijden hier enorm onder. Angst en paniek stoornissen worden in hun binnen wereld opgebouwd.

De scholen noch de autoriteit doen hun ogen dicht en laten deze slachtoffers in de kou staan, ondanks hoe de gezondheid van de slachtoffers er onder lijdt. De scholen zijn verantwoordelijk voor wat er gebeurd op en rondom de school. Er is geen eerlijkheid over de cijfers van slachtoffers want alles wordt harteloos opgeborgen.
Dit is onacceptabel!!!

Pesten is een ziekte dat mensen langzaam van binnen laat afbrokkelen.

Wordt jij gepest en wil jij jouw verhaal delen met mij, zodat ik actie kan ondernemen en de realistische cijfers kan binnen halen? Stuur dan jouw verhaal naar yourstory@brkyoursilence.com. Ik wil je helpen maar zonder jouw hulp lukt mij dit niet.

Elke verhaal dat ik binnen krijg zal alleen door mij gelezen worden en indien nodig de confronterende partij.

Elk kind verdiend een liefdevolle en kleurrijke jeugd!

Tips & motivaties nodig? Bezoek dan

http://Https://brkyoursilence.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *