Bola Anais Collectie van Proud MaMa – zwangerschap sieraden met een boodschap

Een sieraad wordt nóg mooier wanneer het een speciale betekenis heeft. Steeds meer (bijna) mama’s ontdekken de kracht van de kettingen van Proud MaMa. De zwangerschapskettingen liggen laag op de buik, dus dicht bij het kindje, en zijn voorzien van een bola met een rustgevend geluid. Bij de nieuwe Bola Anais Collectie heeft Proud Mama naast het kenmerkende belletje ook speelse kwastjes toegevoegd. Hierdoor zorgt de babybelketting voor een heerlijk vleugje Ibiza.

Een zwangerschap sieraad van Proud MaMa bestaat uit een bijzondere boodschap. De ketting is niet alleen een prachtige aanwinst voor jezelf, het heeft ook een positieve invloed op de baby. Volgens een Mexicaanse traditie brengt het belletje het ongeboren kind geluk, gezondheid en voorspoed.

De kracht van geluid
De Babybel Collectie is ontworpen voor zowel de moeder als het kindje in de buik. De ketting draagt langer dan normaal zodat het belletje dicht bij het kindje ligt. Wanneer de baby in je buik beweegt, produceert de bel een rustgevend rinkelend geluid. Dit kalmerende geluid kan zelfs al vanaf vijf maanden zwangerschap een positief effect hebben op je kindje en kan zorgen voor een ontspannen zwangerschap. Na de geboorte blijft dit geluid herkenbaar, waardoor het doet denken aan de veilige tijd in de buik. Blijf de ketting na de geboorte nog een tijdje dragen. Hierdoor zal de baby zich geborgen voelen door het herkenbare geluid van de bola. Naast babybelkettingen heeft Proud Mama ook babybelarmbanden. Dit belletje is kleiner dan de bola’s die je op je buik draagt, maar heeft hetzelfde effect en zorgt voor een luxe uitstraling.

Bola Anais Collectie
Naast het balletje, wat het sieraad zo uniek maakt, is de ketting uit de Bola Anais Collectie versierd met speelse kwastjes. Deze decoratieve details voegen een Ibiza flair toe aan het geheel, waardoor je de ketting perfect kunt dragen deze zomer. Combineer de zwangerschapsketting met een luchtige jurk, zodat je heerlijk kunt flaneren over de boulevard. Met de keuze uit de kleuren goud, roze en zilver, kies je de variant die het beste past bij jouw eigen stijl. Draag het sieraad en straal je niet alleen moederschap uit, maar ook trots en zelfverzekerdheid!

Over Proud MaMa
Proud MaMa heeft sieraden om vrouwen te laten stralen tijdens hun moederschap. Ontwerpster Rowena Visser-van Nistelrooij is het gezicht achter het merk. Met het label richt zij zich op hippe moeders en zwangere vrouwen. Met het dragen van symbolische sieraden vier je een bijzondere periode. Naast een collectie (babybel)kettingen heeft Proud MaMa armbanden, wens- en bewaardoosjes, posters en bewaarbundels in het assortiment. De producten zijn verkrijgbaar bij diverse verkooppunten in het binnen- en buitenland. Bekijk de collectie op www.proudmama.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *