BIBS lanceert STUDIO COLLECTIE – een frisse kijk op modern ouderschap

BIBS introduceert met trots de STUDIO COLLECTIE, een innovatieve serie fopspenen die de geliefde Colour fopspeen van het merk een frisse upgrade geeft. Met zes gedurfde prints biedt de reeks een eigentijdse interpretatie van de traditionele fopspeen. Ouders worden uitgenodigd om hun eigen stijl te omarmen terwijl ze hun kleintjes kalmeren en verzorgen. Met deze collectie stelt BIBS een nieuwe maatstaf voor functionaliteit, stijl en comfort voor ouders en baby’s overal ter wereld.

Prints die spreken, fopspenen die troosten
Ontworpen door de gerenommeerde Franse printontwerper Naïma Jakimowicz van de Glitter Power Club, brengt de STUDIO COLLECTIE stijl en functionaliteit naadloos samen. “Ik hoop dat ouders deze prints zien als iets anders en nieuws. Er is een tekort aan coole babyproducten op de markt, wat jammer is, want het is echt bijzonder om je unieke esthetiek met je kind te delen. Het is een andere manier om te laten zien hoe belangrijk je dat vindt,” aldus Naïma. Met gedurfde en eigentijdse prints is de vernieuwde BIBS Colour fopspeen niet alleen een bron van troost voor kleintjes, maar ook een trendy statement voor moderne ouders. Van opvallende ontwerpen tot subtiele kleuren, elke speen vertelt zijn eigen verhaal en moedigt ouders aan om hun stijl te omarmen terwijl ze hun kleintjes troosten en verzorgen.

Een nieuwe dimensie van creativiteit
Elk ontwerp uit de STUDIO COLLECTIE vertelt een uniek verhaal en biedt zo een frisse kijk op de traditionele fopspeen. Door te experimenteren met moderne kleurencombinaties, grootte en rangschikking, krijgt de fopspeen een moderne boost en een eigentijdse uitstraling. “Strepen zullen altijd een iconisch patroon zijn. Ze zijn genderneutraal, eenvoudig en makkelijk te combineren met alles – dat is een deel van hun charme,” vertelt Naïma. Van speelse prints geïnspireerd op de natuur tot abstracte geometrische vormen, de spenen uit de STUDIO COLLECTIE zijn zorgvuldig ontworpen om de persoonlijkheid van zowel ouder als kind te reflecteren.

Verkoopinformatie
De exclusieve ontwerpen zullen als eerste te vinden zijn op de Colour-fopspeen, verkrijgbaar in maat 1 en 2, met een ronde speen van natuurlijk rubber. Het schild is gemaakt van 100% voedselveilig materiaal en volledig vrij van BPA, PVC en ftalaten. De speen voldoet, zoals alle BIBS-fopspenen, aan de Europese norm EN 1400+A2. De STUDIO COLLECTIE van BIBS is te koop via babywinkels, conceptstores en baby en kinder(kleding) speciaalzaken. Losse verpakkingen zijn verkrijgbaar voor € 5,95 en 2-packs voor € 11,95.

Over BIBS
BIBS, opgericht in 1978, is een premium Deens merk voor pasgeborenen, peuters en kleine kinderen, evenals hun ouders. Het allereerste BIBS-product, de Colour fopspeen, is een bestseller en een vaste favoriet onder ouders over de hele wereld. In de loop van de jaren heeft BIBS het assortiment uitgebreid en zich ontwikkeld tot een premium merk voor baby’s en kinderen. Met een wereldwijde aanwezigheid in meer dan 80 landen en 9.000 wederverkopers, blijft BIBS standvastig in haar missie om de reis door het ouderschap te inspireren, informeren en innoveren. Naast fopspenen heeft het merk o.a. swaddles, slabbers, bandana’s en speelgoed. Het elegante, stijlvolle ontwerp in combinatie met de zachte Scandinavische kleuren zijn een lust voor het oog. De slimme en stijlvolle BIBS producten maken het ouderschap leuker én makkelijker. Bekijk de collectie via www.bibsworld.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *