BIBS gebruikt natuur als inspiratiebron voor de nieuwe Infinity fopspeen

Maak kennis met het gloednieuwe fopspeenontwerp van BIBS. Het design van de BIBS Infinity speen staat in het teken van ‘the circle of life’. De organische en zachte vorm doet je denken aan de verandering en terugkeer van de seizoenen en de in elkaar verstrengelde cirkels staan voor de eeuwigheid van het leven.

Het meest verkochte speenmerk in Nederland lanceert de BIBS Infinity fopspeen. Het elegante, stijlvolle ontwerp in combinatie met de zachte Scandinavische kleuren zijn een lust voor het oog. Hiermee kan BIBS nóg meer baby’s kalmeren en ouders tevreden stellen.

Design by Nature
Naast hoogwaardige designs streeft BIBS ernaar producten te ontwikkelen voorzien van een ‘wow-factor’. Bij de Infinity speen combineert het merk de ijzersterke basis met een sierlijk uiterlijk. Het schild heeft meerdere ventilatiegaatjes waardoor er minder vochtophoping door speeksel zal ontstaan. De fopspeen is gemaakt van silicone in plaats van latex, zoals we kennen van de bekende BIBS Colour. Siliconen is een industrieel vervaardigd hypoallergeen, geurloos en smaakneutraal materiaal dat bekend staat om zijn zuiverheid. Het is 100% vrij van schadelijke en hormoon ontregelende ingrediënten zoals BPA, PVC en ftalaten. De gladde transparante siliconen speen is niet zo zacht als natuurrubberlatex, maar is vormvast en minder onderhevig aan slijtage.

Verkoopinformatie
De BIBS Infinity fopspeen heeft een verkoopprijs van € 13,95 (2-pack) en is er in 10 kleuren: Ivory, Sage, Blush, Blossom, Dusky Lilac, Peach, Vanilla, Woodchuck, Fossil Grey en Mauve. De fopspeen is verkrijgbaar in maat 1 (0+ maanden) en maat 2 (6+ maanden), waarbij je kunt kiezen voor een anatomische of symmetrische speenvorm. Het schild is gemaakt van 100% voedselveilig materiaal en volledig vrij van BPA, PVC en ftalaten. De silicone speen voldoet, zoals alle BIBS-fopspenen, aan de Europese norm EN 1400+A2. De producten van BIBS zijn verkrijgbaar via babyspeciaalzaken zoals Babypark, Prenatal, Babydump, De Bijenkorf, conceptstores en baby en kinder(kleding) speciaalzaken.

Over BIBS
BIBS, opgericht in 1978, is een premium Deens merk voor pasgeborenen, peuters en kleine kinderen, evenals hun ouders. Het allereerste BIBS-product, de Colour fopspeen, is een bestseller en een vaste favoriet onder ouders over de hele wereld. In de loop van de jaren heeft BIBS het assortiment uitgebreid en zich door ontwikkelt tot een premium en geliefd baby- en kindermerk. Naast fopspenen heeft BIBS o.a. speendoosjes, slabbers, speenkoorden, bandana’s en glazen flessen. De slimme BIBS producten maken het ouderschap leuker én makkelijker! Bekijk het assortiment op www.bibsworld.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *