BIBS en Liberty slaan handen ineen en starten een bloeiende samenwerking

Het Deense kindermerk BIBS is een exclusieve samenwerking gestart met het Britse merk Liberty. Voor de SS23-collectie hebben de twee lifestylemerken hun krachten gebundeld met als resultaat de iconische BIBS COLOUR fopspeen met drie bekende Liberty prints.

“Twee erfgoedmerken komen samen om meer dan 100 jaar ervaring in het ontwerpen van prachtige en historische prints met meer dan 40 jaar comfort voor baby’s te combineren. 2023 zal heel stijlvol zijn voor alle kleintjes” – CEO van BIBS Henrik Larsen.

BIBS x LIBERTY
Het Britse Liberty inspireert de wereld sinds 1875 met excentrieke prints en verfijnd vakmanschap. Hiermee heeft Liberty de weg geëffend voor high-end mode en luxe woontextiel. Het Deense merk BIBS timmert sinds 1978 aan de weg met esthetische, innovatieve en functionele ontwerpen voor pasgeborenen, peuters en kleine kinderen, evenals hun ouders. Voor deze collectie worden de krachten uit twee werelden samengebracht met als resultaat een ijzersterk samenspel van kleur, kwaliteit en print. De BIBS x LIBERTY samenwerking biedt alles om je baby te verwelkomen in een wereld vol liefde. De bloemenprints Capel, Eloise en Chamomile Lawn zijn gedrukt op het schild van de COLOUR fopspeen en komen tot bloei op de speenkoorden, speendoosjes en bandana’s.

Kleurrijk design
De typisch Britse elegantie en poëzie van de Liberty-prints Capel, Elouise en Chamomile Lawn komen tot leven op fopspeentjes en accessoires van BIBS. De romantische illustraties en verrassende kleurcombinaties zijn een lust voor het oog. Zo doet het Capel design je denken aan de vintage bloemen uit de jaren 30. Het bestaat uit kleine, losjes getekende monochrome bloemen op een gekleurde ondergrond. Eloise is gebaseerd op Victoriaanse bloemenpatronen en bevat een kleine, slingerende all-over print op een pastel ondergrond. De Vergeet-mij-nietjes en Margrietjes van de Chamomile Lawn zorgen voor een magisch schouwspel.

BIBS COLOUR
De BIBS COLOUR is dé originele fopspeen van BIBS en al meer dan 40 jaar op de markt. Het schild heeft drie ventilatiegaten en een ronde ring. Het is zorgvuldig ontworpen om vochtophoping rond de mond van de baby te voorkomen. De fopspeen is gemaakt van 100% voedselveilig materiaal en volledig vrij van BPA, PVC en ftalaten. De speen voldoet, zoals alle BIBS-fopspenen, aan de Europese norm EN 1400+A2.

Verkoopinformatie
De BIBS x LIBERTY collectie bestaat uit fopspenen (€ 11,95 per 2-pack), speenkoorden (€ 17,95), speendoosjes (€ 16,95) en bandana’s (€ 17,95). De Liberty fopspeen heeft een ronde speenvorm van natuurrubber en is er in maat 1 (0+ maanden) en maat 2 (6+ maanden). De producten uit de BIBS x LIBERTY collectie zijn exclusief verkrijgbaar via babyspeciaalzaken, conceptstores en baby en kinder(kleding) speciaalzaken. Bekijk het assortiment op www.bibsworld.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *