Beleef de feestdagen met de mooiste sieraden van Jewels with Flair

Heb jij voor Kerst een elegante jurk in gedachten? Of wil jij op de nieuwjaarsborrel verschijnen in een oogverblindende outfit? Dan shop je bij Jewels with Flair de blikvangers om je outfit mee te laten knallen. Met een paar ‘Maxima oorbellen’ in je oren en een stijlvolle ketting om je hals ben jij klaar om aankomende feestdagen te shinen.

Wie is er geen fan van mooie sieraden? Opvallend of minimalistisch, grof of fijn? Voor welke blikvanger je ook kiest, de handgemaakte sieraden van Jewels with Flair laten je stralen.

Maximale feestdagen
Tijdens feestelijke momenten mag je best een statement maken met je sieraden. Doe dat net als onze Koningin Maxima in stijl, met lange oorbellen. Bij Jewels with Flair is er ruime keus aan ‘Maxima oorbellen’ zoals ze daarom ook wel genoemd worden. Ga je voor koninklijk blauwe druppels of rozenkwart briolettes of zoek je juist (zoetwater)parels aan lange oorhangers. Het is er allemaal, maar mocht je toch een bepaalde kleur oorbellen willen die er niet tussen staat, dan gaat sieradenontwerpster Erlinde Kramer met plezier voor jou aan de slag. “De Maxima-oorbellen zijn heel populair. Die geven een chique uitstraling en maken je outfit glamorous”, vertelt Erlinde. Er zijn verschillende uitvoeringen, ook met bijpassende armbanden en kettinkjes. Zo kan iedereen naar wens zijn feestelijke outfit boosten.

Sieraden met betekenis
De kracht van Jewels with Flair zit ‘m in het handgemaakte, maar ook in het verhaal achter de sieraden. Zowel van het merk zelf, dat ontstond omdat Erlinde nét niet die oorbellen kon vinden die zij graag wilde hebben. Als het verhaal achter de sieraden. In de shop wordt extra aandacht besteed aan de symboliek van de materialen en vormen. Zo zijn kettingen en oorbellen met een libelle trendy en symboliseren ook ‘verandering’, ‘licht’ en ‘kracht’. Mooi om rond Oud & Nieuw te dragen of te geven. Erlinde: “Mijn Libellen Collectie is uitgebreid en aan het eind van het jaar is dit hét moment om even stil te staan bij wat er is geweest en je te focussen op wat er nog gaat komen. Wat de toekomst je zal gaan brengen…” Voor de handgemaakte sieraden wordt gebruik gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. Zo ontstaan er ‘one of a kind’ juweeltjes waarin de mooiste edelstenen, zoetwaterparels of Swarovski Elements zijn verwerkt.

Een uniek sieraad draag je met Flair
Jewels with Flair maakt eerlijke sieraden, met liefde. Er wordt gewerkt vanuit passie en gevoel, en altijd met het oog voor de klant. Als je op de vernieuwde website, waar je op kleur, vorm en materiaal kunt zoeken niet jouw favoriet kunt vinden, is er altijd maatwerk mogelijk. Met jouw wensen gaat Erlinde aan de slag om hét perfecte sieraad te ontwerpen. Zo is het mogelijk om het sieraad af te stemmen op je outfit of de gelegenheid waarvoor je het wilt laten ontwerpen. Maar je kunt ook rekening houden met de vorm of kleur. Erlinde zal dan speciaal voor jou een magisch sieraad ontwerpen, dat jij met flair kunt dragen.

Over Jewels with Flair
Jewels with Flair is de succesvolle sieradenlijn van ontwerpster Erlinde Kramer. Alle sieraden zijn uniek en worden met de hand gemaakt met duurzaam materialen. Van massaproductie houdt ze niet. Want zeg nou zelf: het is toch veel leuker als je iets speciaals in handen hebt? Oorbellen die nooit hetzelfde zijn als die van je buurvrouw of beste vriendin. De vrolijke ontwerpen die Erlinde niet in de winkel vond, maakt ze nu helemaal zelf. Shop feestelijke oorbellen of ga voor een complete set met een armband en ketting. Per sieraad kun je kiezen voor Sterling Zilver, of Verguld Sterling Zilver. Zo is er voor iedereen iets moois te vinden. Bekijk de collectie op www.jewelswithflair.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *