Bedrukken.nl: juist nu samen sterk voor goede doelen

Persbericht

Bedrukken.nl: juist nu samen sterk voor goede doelen

Veel bedrijven hebben zich teruggetrokken als sponsor tijdens de coronacrisis, waardoor goede doelen veel inkomsten mislopen.  

 UIft, 24 juni 2021 – Het is, met name in deze tijd, belangrijk om goede doelen een hart onder de riem te steken en te helpen met iets waar je als bedrijf goed in bent. Een praktijkvoorbeeld met mooie initiatieven is Bedrukken.nl, een groothandel in relatiegeschenken die inmiddels belangeloos een groot aantal goede doelen geholpen heeft door give-aways en promotieartikelen te sponsoren. We hebben het hier over bekende goede doelen waaronder: Bont voor Dieren, Stichting Gaandeweg, Strong Babies en Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Samen Sterk-dag

Op 3 januari 2020 was het de eerste Samen Sterk-dag van 2020. Op deze dag werden gezinnen uitgenodigd die in de ogen van de stichting wel een opkikker konden gebruiken. Helaas zat het weer niet mee; het was vrij koud en het regende. Bedrukken.nl heeft Stichting Opkikker gesteund met bedrukte handwarmers, zodat de gezinnen op deze bijzondere dag niet in de kou hoefden te staan. Dit was de eerste aanzet wat resulteerde in een brede samenwerking met diverse goede doelen.

Goede doelen

Frency Maertzdorff, projectleider goede doelen van Bedrukken.nl: “Vanuit maatschappelijk belang is het belangrijk je steentje bij te dragen wanneer je de mogelijkheden hebt. Met onze bedrukte relatiegeschenken hopen wij dat de goede doelen hun bereik verder kunnen vergroten en juist alle vrijwilligers eens mooi in het zonnetje kunnen zetten. Een kleine attentie, gewoon even laten weten dat je aan de doelgroep denkt, maakt direct al zo veel verschil. Wij weten dat goede doelen over het algemeen weinig budget hebben, dan is het prachtig dat wij kunnen helpen.”

Verschillende doeleinden

Tevreden, gelukkig, ontroerd of blij; de manier waarop de relatiegeschenken in ontvangst worden genomen verschilt per goed doel. Daarnaast gebruikt iedereen het relatiegeschenk op een eigen manier. Waarbij het ene goede doel haar doelgroep blij mag maken met een origineel relatiegeschenk, gebruikt het andere goede doel het geschenk om haar vrijwilligers te bedanken voor hun harde werk. Door deze mogelijkheid komen nog meer mensen in aanraking met al deze initiatieven en komt er hopelijk nog meer waardering voor alle goede doelen.   

Durf te vragen

Heb jij ook een goed doel dat in deze tijd wel een steuntje in de rug kan gebruiken? Twijfel niet en neem contact met Bedrukken.nl op. Bedrukken.nl hoopt dat andere bedrijven zich geroepen voelen om in actie te komen met eigen mooie initiatieven. Juist nu moeten we creatieve concepten bedenken én uitvoeren, om met elkaar door deze uitdagende tijd te komen. Met elkaar staan we sterk en brengen we jouw goede doel bij zo veel mogelijk mensen onder de aandacht. ‘’Schouders eronder en er iets geweldigs van maken met z’n allen’’, aldus een enthousiaste Frency.

                                                                                                                                                                                           

Noot voor de redactie.
Voor meer informatie: Frency Maertzdorff, projectleider goede doelen.

Contactgegevens:

E:             info@bedrukken.nl

T:             +31 315-200010

W:           www.bedrukken.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *