AllSens Introduceert Nieuwe Geur: Supreme White Tea

Breda, Nederland — AllSens, een vooraanstaand specialist in geurbeleving en geurmarketing, kondigt met trots de lancering aan van een nieuwe geur in hun Grasse-collectie: Supreme White Tea. Deze verfijnde geur is nu beschikbaar voor Zaluti professionele geurmachines en belooft een hemelse melange van rozenblaadjes en weelderige viooltjes, verrijkt met een heldere, opbeurende touch van citrusakkoorden in de topnoten.

Een Hemelse Geurervaring

Supreme White Tea is zorgvuldig samengesteld door de ervaren parfumeurs van Zaluti, die de hoogste kwaliteit grondstoffen selecteren om een unieke en betoverende geurbeleving te creëren. Het proces, van selectie tot botteling, ondergaat strenge kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat elke geur voldoet aan de hoge standaarden die klanten van AllSens verwachten.

Verrijking van de Grasse-collectie

Met de toevoeging van Supreme White Tea aan de Grasse-collectie blijft AllSens innoveren en uitbreiden in de wereld van geurmarketing. De Grasse-collectie, genoemd naar de wereldberoemde parfumstad in Frankrijk, staat bekend om zijn verfijnde en hoogwaardige geuren die zijn ontworpen om een verscheidenheid aan ruimtes te verrijken, van luxe boetieks tot stijlvolle kantooromgevingen.

Over AllSens

AllSens B.V., gevestigd in Breda, Nederland, is een specialist in het creëren van unieke geurbelevingen die merken en ruimtes tot leven brengen. Met een breed scala aan geuren en geavanceerde geurverspreidingstechnologie, zoals de Zaluti geurmachines, helpt AllSens bedrijven om een blijvende indruk te maken en een positieve ervaring te creëren voor hun klanten en medewerkers.

Contact

Voor meer informatie over Supreme White Tea of andere geuren uit de Grasse-collectie neem Contact op met AllSens.

#Geurbeleving #AllSens #Zaluti #Geurmarketing #Geursysteem #Geurarchitecten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *