Administratie- en Belastingadviesbureau Dukers V.O.F

Administratie- en Belastingadviesbureau Dukers V.O.F is een bedrijf, met een ruime bagage aan ervaring in de branche.

U kunt bij ons terecht voor het op orde brengen van uw hectische bedrijfsleven.
Behalve een up-to-date administratie- en belastingadviesbureau zijn we tevens gespecialiseerd in het geven van financiële en bedrijfsadviezen.
Door het kleinschalige karakter van onze onderneming kunnen wij een persoonlijk contact onderhouden met onze cliënten en u het individuele advies geven waar u naar op zoek bent.
We kijken verder dan alleen de jaarrekening en wat u aan de belastingdienst moet betalen. Door vooruit te denken en problemen op tijd te signaleren willen wij voor u een toegevoegde waarde zijn.

Administratie voor grote of kleine bedrijven:

Een eigen zaak bent u niet begonnen voor de administratie. Toch is dat laatste voor veel bedrijven een noodzakelijk kwaad. U kunt die administratieve rompslomp uit handen geven. Door de jarenlange ervaring kan Administratie- en Belastingadviesbureau Dukers V.O.F voor alle bedrijfstakken de administratie verzorgen.

Adviezen op maat:

De juiste adviezen op maat. Daar gaat het tegenwoordig om met steeds veranderende belastingzaken. Alle veranderingen binnen uw bedrijf moeten fiscaaltechnisch bekeken worden om succesvol te zijn.
Alles wat met belasting in en rond uw bedrijf te maken heeft (inkomstenbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting, loonbelasting, overleg met de belastingdienst en dergelijke) kunnen wij u uit handen nemen.
Advies voor u, betekent voor ons dat wij voor u goed bereikbaar zijn. In de praktijk wilt u dikwijls snel advies per telefoon of even een berekening per e-mail.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *